Traficul din Bucuresti ...


Nu v-ati saturat de aglomeratia din Bucuresti ? De gibonii care deschid geamul , aruncand o flecma la misto si zicand "Ba mancati-as , da-te dracu , de ce nu te bagi " , "Ba fraiere bagami-as p..a in maicata " .
Dar de ce sa facem asa , eu nu inteleg , ca de-a lungul anilor toti(politicienii) ne-au zis ca o sa reduca traficul din Bucuresti cu nu stiu cate milioane la % !
Dar eu nu inteleg , de ce s-au bagat in treaba asta , pentru ca ce pot face ei ? Daca de pe vremea lui Ceasescu au ramas strazile inguste si masinile se fabrica pe banda rulanta !
Toti parintii zic "Lasa , ba taticule , ca iti cumpara taicatu o masina, de rupi gura targului ! Pai ce dracu ...!"
Pai daca nici masina de salvare , numai are pe unde sa treaca ... ce mai vreti !? Nu vedeti ca au ajuns aia sa parcheze masinile , pe spatiul de iarba , unde este wc-ul public .
Si in Bucuresti , toti vor sa se bage , sa ajunga ei mai repede la destitatie ! Sau ... au gagica in dreapta si zic " Pai ce ma , sta martaloaga langa mine si eu sa nu ma dau smecher cu 100 km/h , sau sa ma bag eu , vezi tu fetito cine e seful !"
Oricum ... nu o sa ne schimbam niciodata , pentru ca nu avem pe nimeni care sa realizeze ceva , in fapte , nu in cuvinte ca oricine . La noi conteza "fiţa" . Hai sa o lasam asa , ca oricum asa va ramane !
Posted on 11:47 by Mihnea and filed under | 0 Comments »

0 comentarii: