"Ciondanenile " intre vedete

Ati observat ca in ultima perioada, vedetele au inceput sa se certe , din anumite motive ? De exemplu Serban Huidu , modelatorul emisiunii "Cronica Carcotasilor " , se afla intr-o relatie de "ciondaneala " cu Mircea Badea . Aceast "razboi" a inceput de o perioada mai indelungata de timp . Serban incearca sa-l "prinda" pe Badea cu ceva anume , dar inca nu a reusit , dar Mircea in emisiunea sa nu ezita sa zica ceva jignitor de Huidu .
Tot Serban Huidu , este in aceleasi relatii cu Ciutacu , dar aici situatia e mai noua si mai grava , deoarece s-au jignit foarte tare pe propiile blog-uri .
Mihaela Radulescu a avut si ea o mica "ciondaneala" cu Mircea Badea . Atunci cand dansa a realizat o campania anti fumat , iar Badea a zis "Eu nu cred ca cineva o sa se lase de fumat pentru ca Mihaela Radulescu , face aceasta campanie sau ca pozeaza ea , nu stiu cum !" Mihaela a raspuns prin intermediul unui ziar "Mi se pare jignitor , pentru ca un coleg de trust , mai ales care nu fumeaza , sa nu ma sprijine !" Iar peste cateva zile a aparut pe prima pagina titlul "Mircea Badea m-a jignit golaneste !".Badea , foarte calm in emisiunea "In gura presei" a zis "Doamna Mihaela Radulescu , mi se pare o persoana foarte sensibila si ea vrea mereu ca cineva sa o aprobe , ceea ce o face sa zice imediat "golanule" !" Astea sunt unele dintre rautatile intre vedete ...
Posted on 12:07 by Mihnea and filed under | 0 Comments »

0 comentarii: