Despre Andrei Gheorghe


Andrei Gheorghe , acest mare smecher in viata . Care a spart recordurile la cea mai mica audienta vreodata . Baiatul acesta care a luat bataie de la Badea , din sculare in culcare .
El se credea analist politic . Ii chema pe : Becali , Ridzi , Boureanu si multi altii , majoritatea fiind colegi de trust .
Apropo , Huidu (altul care a spart recordurile audientelor mici) incepuse sa fie chemat des , de Andrei Gheorghe . La Huidu era ceva nostim . Gheorghe ii adresa o intrebarea si Huidu zicea mereu :"Reforma guvernului ar trebui imbunatatita"
Andre Gheorghe nici cand a prezentat "Rataciti in Panama" nu a avut nici un pic de audienta . Chiar daca Ramona Gabor a fost sacrificata sa se dezbrace pe acolo , saraca .
Ba mai mult . Dorea sa il achizitioneze Gigi Becali la propria televiziune , pe care dorea sa o lanseze . Pe nume "Becali TV" .
Dar Andrei Gheorghe s-a gandit : "Ba , daca eu nu fac la Realitatea nici macar o tenta de audienta , pai la "Becali TV" intr-o luna sunt trimis la echipa a doua !"
Oricum , despre Andrei Gheorghe , baiatul rau se mai pot spune multe .

P.S1 : Mai tineti minte cand Boc a cazut de la 3 m , la el in emisiune ?!
P.S2 : Speram sa mai revina cu o emisiune politica . Pentru ca decursul Romaniei "se bazeaza pe opiniile sale" .
Posted on 12:01 by Mihnea and filed under | 0 Comments »

0 comentarii: