Iar s-a furat ... !


Da , a iesit Basescu presedinte , iarasi ! Chiar daca Exit-Poll-ul l-a dat castigator pe Mircea Geoana , candidatul PSD+PC .
Basescu a castigat datorita voturilor din diasport , care l-am votat in proportie de 20& . Frate , daca cei din strainatate l-au vrut pe Basescu , sa vina , domne , in Romania sa vada si ei cum se traieste. Ca acum daca a iesit , e tocmai bine , pentru ei ... pentru ca favoritul lor a castigat alegerile prezidentiale .
Eu , ma mir de altceva ! Cum 5 milioane si jumatate dintre romani l-au votat pe Traian Basescu . Intelegeam daca te adaptai dupa deviza "Domne , nu ma duc la vot pentru ca , chiar daca nu il sufar pe Basescu , nu pot sa votez cu Geoana !" sau "Domne , l-am votat pe Geoana , pentru ca nu-l sufat pe Basescu si Geoana e competent!" .
Dar ... dupa 5 ani de esec , in care Traian Basescu a vandut flota si si-a introdus in buzunar 100 de milioande de Euro , a facut afaceri murdare cu Hayssan , inscenant rapirea unor reporteri ,a jignit o ziarista facand-o "tiganca imputita" , a jignit un ziarist facandu-l "gaozar" , a lovit un arab cu capul in gura , a lovit un copil cu pumnul intre-deschis in gura si mai nou a furat alegerile prezidentiale cu 500 de mii votul !
Asta e Traian Basescu ...

P.S:Astept sa vad declaratia B.E.C(Biroul Electoral Central),pentru contestatia pe care a facut-o PSD , pe buna dreptate !
Posted on 21:20 by Mihnea and filed under | 0 Comments »

0 comentarii: