A murit un fenomen



26 iunie 2009 , ziua in care cel mai mare , cunoscut , bogat , iubit si premiat cantaret din istoria aceasta a lumii, Michael Jackson , s-a stins din viata . In afara copilariei destul de infioratoare avute , fiind batut de tatal sau , el a avut puterea sa ii multumeasca in 2006 , cand a primit premiul pentru cel mai bine vandut album din lume "Thriller" chiar si dupa 25 de ani .
Ochii imi sunt inlacrimati de amintirea lui si pentru ca nu am reusit macar sa il vad live ,pe un om care a revolutionat lumea cu vocea si dansul sau . O personalitate unica si un dansator inzestrat cu un sprijin urias in a oferi ajutor , donand milionade de $ campaniilor , pentru ajutarea copiilor .

1992 si 1996, anii cu care Romania se mandreste deoarece cea mai importanta si iubita fiinta de pe Planeta , a calcat pe acest pamant roditor al nostru . Primul lucru pe care l-a actualizat Michael cand a venit in Romania a fost sa viziteze un centru de copii , cu acei ochi ai lui calzi si zambetul fermecator .

Un personaj care a suferit enorm , din acuzatiile cuvenite , mai ales de la sora sa . Acuzat pentru pedofelie de 2 ori si platind 2 milioane de $ instantei . Cel mai admirabil lucru a fost ca Michael Jackson a cantat pentru placerea lui , pasiunea si daruirea pe care o presta in cantand si dansand , avand in spatele lui o armata de oameni .

La varsta de 51 de ani , aproape , urma sa sustina 50 de concerte la Londra , ultimele sale concerte .

Michael Jackson vei fi mereu tanar si nemuritor si atunci cand ma voi ruga noaptea sau la biserica , bineinteles ca ma voi ruga la Dumnezeu dar ma voi ruga pe urma la tine . O sa te port mereu in sufletul si mintea .
Te voi iubi mereu !
Semnat : Stefan Mihnea
Posted on 22:01 by Mihnea and filed under | 0 Comments »

0 comentarii: