"Manelele ie viatza mea "

In ultimul timp e o manie cu filmul asta "Poveste de cartier" , de care toata lumea e surprinsa placuta .
De ce m-as uita , la un film cu manele , aolo !
Adica sa spun , uite ,ma , au si ei niste actori consacrati si care te incanta . Dar joaca Sorinel Copilul De Aur , Florin Calinescu , Tociu si Palade , Augustin Viziru . Actori , de mana a doua .
Florin Calinescu , vroia el sa se impace cu politica , dar cand au inceput sa faca aia misto de el : " Cf , bre , joci in filme cu manele la Pro Tv ?"
Pana la urma , povestea e ridicola . Ei au vrut sa o faca ca in "Romeo&Julieta" , el moare si ea plange . Dar aici , el moare dupa ce , cu o zi inainte o cunoscuse pe aleasa sa si moare , ca dracu , impuscat de o duduie , prin geam . Aaa , pai ce facem , tati ?
Mai are loc si o bataie de prost gust si injuraturi la greu , dar filmul este vazut excelent , de catre toata lumea . Este vazut un film cu initiativa , un scop precis (sa arate Romania asta , de cacat ) si cu niste actori de mare gala .
Cum au inceput cu Regina , pana acum a fost misto , o poveste interesanta . In penultimul episod Dan Condurache , a jucat magistral rolul sau , a fost cu un grad de superioritate fata de toti . In ultimul episor , nu s-a intamplat nimic , inafara de mici fructificari .
Eu , unul nu am inteles ceva . Fata aia , Irina era grava , ea va ramne asa inca 11 ani de acum incolo .

Redactam filmul :
"Codrut(Medalion):Ce faci , Irina ?
Irina:Bine , iubitule . Sunt gravida de 12 ani , oare se mai naste copilul ?"

Adica , e de porc . Totusi pertotal , mi-a lasat o impresie fascinanta .

Posted on 20:27 by Mihnea and filed under | 0 Comments »

0 comentarii: