Cartonasele(fluturasele) decid pulimea

In primul rand cuvantul "pulime" , inseamna marea aceasta de oameni prostita , puteti cauta si in DEX . Am primit niste cartonase ale PSD-ului care pe tine om al statului roman , te-ar convinge ca sa votezi partidul PSD+PC , dar care il si promoveaza pe Adrian Severin .
Citez :

"Traian Basescu ti-a promis ca vei trai bine . L-ai crezut pe cuvant . 5 ani de zile ti-a mers din rau in mai rau . Acum iti cere sa mai astepti inca 5 ani . Mai ai rabdare pana in anul 2014?

Ai asteptat dreptatea si adevarul , ti s-a promis ca-i vei vedea pe corunpti "in tepe" si ai fost sigur ca vor fi macar arestati . Au trecut 5 ani si ai primit doar circ si scandal . Asta este adevarul . Dar dreptatea unde e ?

Ai votat pentru dreptate si adevar . Te asteptai ca Traian Basescu sa opreasca afacerile dubioase , asa cum ti-a promis . Dupa ce si-a asigurat de la primarie o vila pe strada Mihaileanu , Basescu a trecut la tunuri imibiliare de calibru mai mare . I-a dat lui Puiu Popoviciu un teren de un miliard de euro in Baneasa , iar fratele sau si-a tras un teren de 30 de hectare in Constanta . Doar printr-o semnatura . Tu ce ai primit ?

Timp de 5 ani ai trait doar cu grija zilei de maine . Acum nici serviciul tau nu mai e atat de sigur . Cat a crescut salariul tau pana acum ?

In 2014 o sa fie prea tarziu . In 2014 vei simti ca ai pierdut 10 ani in care ai fost mintit . In 2014 nu vom mai putea face nimic . Incepe schimbarea acum !"

Mi se par destul de ingeniose aceste critici asupra promisiunilor nonsalante , prestate . Dar doream o argumentare , cu ce o sa schimde PSD+PC aceasta tara . Sa semneze un contract sa isi vor indeplini atributiile si asa as avea mai multa incredere in promisiuni .
Sunt curios cum se va apara domnul Traian Basescu , la aceste acuzatii venite asupra celor 5 ani . O sa vedem ...
Posted on 14:28 by Mihnea and filed under | 1 Comments »

1 comentarii:

IoN spunea... @ 10 iunie 2009 la 21:58

dupa parerea mea tara ar merge mai bine fara "conducerea" asta...toti cand se vad ajunsi acolo nu se mai tin de promisiuni :)