Au inceput a se face strazile !

MNUNE ! In sfarsit banala strada pe care o locuiesc de 8 ani , a inceput sa se redreseze cu ajutorul unor baieti , din partea statului . Categoric , ca nimeni nu stie cine le construieste , as putea spune deoarece erau praf si pulbere .
Imi amintesc la televizor , acum cateva luni , un nene care se ruga de presedintele Romaniei , sa mai faca si el niste strazi . Pai , bre fraiere , tu te-ai uitat la alegeri acum 5 ani . Se pare ca , nu .
Domnia sa ,Traiesc Basescu , pe langa promisiunile nonsalante pe care le-a facut publice , daca va fi ales presedinte . Dansul nu a specificat nici macar o secunda , ca el va reface o strada si totusi a fost votat si ales .
Tu idiotule , care esti tu idiot si platitor de taxe, tu chiar nu observi ca acesti parlamentari , manipuleaza totul cum doresc ei . Daca mai ai si tupeul sa intrebi de ce nu s-a facut , macar o strada , permite-mi sa te intreb : "Prietene , gandesti ?" .
Vad , de la etajul 8 , ca acesti baieti chiar muncesc , cu radioul langa ei dar nu e nimic rau . Toata lumea zice ca aceste reparatii , mult mai amanuntite , sunt oferite de Marian Vanghelie . Uite , sa fie asa , pentru ca si-ar merita votul si ar fi foarte deosebit din partea lui sa faca altceva inafara de scoli , gradinite , parcuri si innoirea uneror necesitati in policlinici .

PS : Sper ca in 2 zile sa termine , e deja a 3-a zi de lucru si zgomotul e deranjant , Noroc cu termopanul !
Posted on 09:51 by Mihnea and filed under | 2 Comments »

2 comentarii:

bossu_21 spunea... @ 17 iunie 2009 la 18:36

Hai sa fim seriosi, pai tu te numeri printre norocosii carora se face ceva pe starada ta,la mine,din cauza gropilor nici masina Postei nu trece ca sa preia scrisorile,o fi asta una din cauzele pentru care o scrisoare de aici la Urziceni de exemplu,ajunge in 3 saptamani?

Mihnea spunea... @ 18 iunie 2009 la 13:22

da , acesta este