Esti multumit Psd-istule numarul 1 ?

Becali arestat ! Da , pentru 29 de zile pentru a se face nu stiu ce ancheta , adica vulturii plesuvi ai Romaniei (numiti POLITIA sau JANDARMERIA) au fost asa de usor de corupti , incat au satisfacut pofta lui Basescu , sa le dea el o lectie . Acum un om care a facut case , fara ajutorul parlamentului si fara ca parlamentul sa faca ceva din ce a facut domnul Becali , il mai si aresteaza pentru sa Basescu ... cum vine vorba e , seful statului . Ceausescu le facea pe fata , Basescu pe la spate , oricum ... omul acesta credincios care a ajutat milioane de oameni si care a facut o prosperitate in tara asta , el asta acuzat pentru un caz care a devenit o MARLANIE . Acuzarea parca e eliberarea de libertate , nu stiu daca am zis bine .

Jardarmeria nu numai ca nu a anuntat venirea , dar a intra in casa domniei sale Gigi Becali , la ora 7 dimineata si l-au si incatusat . Pentru o marturisire a unor borfasi , care nu fac nici macar 2 lei , dupa ce ca le da si bani de taxiu si suc si cadea si whisky si apa . Mai au tupeul sa depuna o plangere penala , pentru ceva ce nu are legatura cu Becali . A ajuns precum Iisus Hristos , sa indure toata , fara drept de replica si pentru improscarea cu noroi a imaginii sale bune , pe care si-o crease . Declaria lui Mitica Dragonir , dupa incident : " Acum mi-am dat si eu seama ca nu e bine sa ai gura mare ,a fost pedepsit cel puternic ! Dar cei de rand ?" Aveam si eu gura cam mare pentru ca ma certam cu toata lumea si nu tineam cont , dar acum vad ca numai merge !"

Adevarat este ca becali a luat-o la misto si pe "fata lui tata " , care cu siguranta are acelasi caracter si care nu vorbeste nici bine romaneste si care s-a bagat si ea in politica . SI CE AI FACUT , MA ? Nimic , nu? Nimic au facut toti , du-te linistita acasa ... tu macar incurci totul si cu numele si cu prestanta . Acum ea crede ca e mai bine sa o ia pe cont propriu , pentru ca a mai crescut , dar oricum se duce de rapa totul .

De Basescu s-a mai luat Becali , ba pe la "Nasul" , ba pe la "Otv" si altele , dar , prietene nu sa ajungi in stagiul asta si sa corupi totul doar pentru ca tu esti chel in cap . Puteai sa fi si tu un pic mai modest , nu striga , te asigur ! Gigi , fi puternic si plateste tu pentru pacatele lor , Dumnezeu te incearca si cu siguranta o sa treci testul si o sa ai parte de o mare recompensa ! Pe masura unui om credincios , amuzant , care ajuta toti oamenii si cu multe campanii pentru copii , batrani si tineri . Stai linistit , cred ca o sa petreci Pastele in casa ta , toate urarile de bine ...

Mihnea !
Posted on 18:35 by Mihnea and filed under | 0 Comments »

0 comentarii: