Basescu loveste tot ...

Acum cateva minute s-a declarata la "Acces Direct" 14.04.2009 , ca s-a revocat sentinta de a il elibera pe Becali George . Continua misterul arestarilor , Cornel Penescu , seful arbitrilor FRF Constantin si urmeaza Marian Iancu , patronul Politehnicii Timisoara . Vadim a intra in direct , in emisiune si a declarat " Cornel Penescu a fost arestat , pentru ca a sponsorizat PSD-ul cu un milion de Euro si Becali a fost arestat cu o zi inainte , intr-o emisune telivizata , unde a facut-o de ras si pe buna dreptate , fiica presedintelui si s-a legat si de Basescu . A spus un adevar , daca Traian Basescu nu intra la inchisoare in 4 ani , il bag eu cu mana me a, domne , va promit ! Acest tiran al societatii !"

In sfarsit cineva , care are curajul sa spuna adevarul stiut de multi , dar frica de a lua 29 de zile de arest este foarte inspaimantatoare . A mai venit in emisiune si inca mai e , o duduie bruneta , care il ridica in slavi pe domnul Base si zicea ea ca politia romana , a procedat corect si ca Gigi Becali , este un pericol public . Aha , un pericol public pentru ce ? Pesedint-o numarulul 1 , pentru ca a facut case , a ajutat mii de oameni si pentru ca baga bani intr-un club , care in ultimul timp nu promite nimic .

Becali ramane in continuare in arest si a declarat cand a iesit din judecatorie "Barabas in libertate si Iisus pe cruce ! Hotii in libertate si Becali in arest " si pe buna dreptate . In timpul procesului , Becali a citit o carte de rugaciuni si cand a fost dreptul la replica a spus urmatoarele cuvinte : "Judecati acest proces cu curaj!" , dar insa nu au fost de ajuns dovezile extrem de clare ale avocatilor patronului stelist .

A primit si Penescu 29 de zile , vor aparea si aici dovezi contradictoriisi anumiti deontologi comentand subiecte incendiare . Oricum abia acum incepe cu Penescu , dar mai rar , nu e ca Becali si la radio si la televizor si in ziare . Normal e vorba de milionar si miliardar , o avere . Traienele, hai sa il vedem si pe Marian Iancu , asta unde a mai dat bani ?!
Posted on 18:24 by Mihnea and filed under | 0 Comments »

0 comentarii: