Pusca si Cureaua lata

Dumnezeule !!!!! Daca mai aud o data mizeria asta ma sonez . Nu am unde sa ma ascund de tanguirea blegita cu pretentii de cantec popular. E peste tot. Deschizi televizorul oriunde, la intamplare, si neaparat un pitpalac cu cautatura bovina mugeste alene ce barbat era el odata. Schimbi canalul oripilat, dai de alt amputat.Da’ lasa-ma frate cu virilitatea ta antica si mai ales cu prezentul tau lamentabil.

Pana si pe canalele de stiri, la cateva minute, se schelalaie prohodul asta imbecil. Si asta pentru ca premierul, cu creierasul evident mai mic decat purtatorul, n-a gasit alt mod de a transmite ca primele si sporurile vor fi taiate decat invocarea frectiei lenese la excrescenta bleaga.

Pe undeva insa cred ca taietelul asta fiert ne reprezinta foarte bine. Altfel nu s-ar fi constituit intr-o obsesie publica. Nu e nimic glorios sau erect in prezentul nostru comun sau personal si atunci refugiul ratarii este iluzia trecutului falnic si rasculat. Flascul de acum contrabalansat de sfredelul de atunci. Patetic.

P.S. N-o mai aratati pe Nikita la televizor o perioada, poate iese si cantecul asta din actualitate.

Posted on 11:29 by Mihnea and filed under | 0 Comments »

0 comentarii: