Smecherii ...

Cred ca fi s-a intamplat macar o data , sa aveti o divergenta cu aia , domne , zisi "smecheri" ca ei au pile si au nu stiu pe cine si cunos nu stiu ce si ... ei vorbesc ferm si altele .
Pai astia singuri , sunt praf ... nu fac nimic . Chiar daca dovedesc ei prin fapte anumite lucreri : "Ba fratioare , la 6:20 , sa fi la scoala ca au inceput astia cu arfe si eu sunt mult prea prost , ca sa gandesc !" si ala " Da ma , bine , du-te dracu !" .
Da sa vezi ce vine ala ... pe naiba , trece o ora si il intrebi "De ce nu a venit , ma , ala , smechere?" si el raspunde , balbaindu-se " Pai , stii ... a avut treaba acasa si nu a putut sa ajunga , dar lasa ca vine maine !".
Ba , cand il numesti prieten adevarat , ala vine repede , nu sta asa ca prostul si vine dupa doua ore , pai atunci , prietene , de ce ai mai venit sa il culegi pe ala de pe jos . NU! Cica ai venit sa-l ajuti si el zice ca vine cu 30 de oameni si multe altele .
Pai cand il auzi ca zice " Eu vin cu : Piano , Tirbulica , Puta mica , Coco , Mexicanu' , Zveltu' , Pisica , Cioara , 4 labe , Faby , Lautaru' ." si multe alte persoane smechere , ba frate mori de ras . Pai traiti-ar , ce nume sunt astea ma ? Masa nu i-a dat si lui un nume normal , a trebuit sa aleaga niste litere la nimereala .
Pai eu sunt caracterizati prin tricouri cu firme sau cu o gramada de scrisul de iti vine sa mergi dupa ala , sa vezi ce scrie . Prin frezele alea ciudate , parca au cuib de randunele in cap si nersul ala cu spatele inainte de zici , ca e pinguin !
Oricum in Romania , vei gasi mereu tot felul de smecheri , la orice colt al strazii , care el singur e praf ... Ce sa-i faci , prietene ? Nimic ? Decat sa-i faci nimic , mai bine las-o asa !
Posted on 22:44 by Mihnea and filed under | 0 Comments »

0 comentarii: